Фотофакт: В Одесі на смітнику знайшли гранати, вибухопакети та автомат

Співробітники Суворовського райвідділу міліції вилучили зі сміттєвих контейнерів у Одесі автомат, гранати, запали до них, близько сотні патронів різного калібру, ракетниці та вибухопакети

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Суворовський райвідділ Одеського міського управління ГУ МВС України в Одеській області.

"Про небезпечну знахідку правоохоронцям повідомила жителька району. Жінка звернула увагу на спортивну сумку та поліетиленовий пакет, які лежали у баках для сміття та були чимось наповнені", - йдеться у повідомленні.

Відкривши сумку та побачивши боєприпаси, одеситка відразу ж зателефонувала до міліції.

Під час огляду правоохоронці виявили та вилучили автомат Калашникова, два ріжки з набоями до нього, дев’ять гранат РГН та запали до них, понад сотню патронів різного калібру, а також ракетниці та вибухопакети.

Фото: mvs.gov.ua

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Працівники міліції з’ясовують, за яких обставин зброя та боєприпаси потрапили до сміттєвих контейнерів.

Нагадаємо, під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сватівського райвідділу міліції виявили протитанкові міни та запали до них.