Російська авіація в Єгипет поки не літатиме

Президент Росії Володимир Путін схвалив ідею Федеральної служби безпеки призупинити авіасполучення з Єгиптом до з'ясування причин катастрофи А321

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Газета.ru.

"До тих пір, поки ми не визначимося з істинними причинами пригоди, вважаю за доцільне призупинити польоти російської авіації в Єгипет. Це стосується насамперед туристичного каналу", - сказав директор ФСБ Олександр Бортніков.

Після засідання Національного антитерористичного комітету Бортніков повідомив про свою пропозицію Володимиру Путіну, і президент Росії підтримав його.

"Глава держави погодився з цими рекомендаціями. Путін доручив уряду відпрацювати механізми реалізації цих рекомендацій НАК і забезпечити повернення на батьківщину громадян Росії. Президент також доручив налагодити взаємодію з єгипетською стороною для забезпечення безпеки повітряного сполучення", - зазначив прес-секретар президента Дмитро Пєсков. 

Нагадаємо, що 3 листопада російська та єгипетська сторони домовилися розслідувати падіння пасажирського літака Airbus A321, який розбився на Синайському півострові.