Тетерук прокоментував бійку з Кужель

Нардеп від "Народного фронту" Андрій Тетерук прокоментував конфлікт, який стався з депутатом від "Батьківщини" Олександрою Кужель

Свою позицію він висловив під час засідання Ради, передає Еспресо.TV

"Я зробив висновки з того, що відбулося. У всіх своїх діянням ми маємо сказати правду понад емоції і події, які відбуваються. Мені прикро, що цей інцидент став можливим, незалежно від того, яка сторона брала в ньому участь. Вчора розпочалися слідчі дії Генпрокуратури. Я все відкрито пояснив, що відбувалося, готовий співпрацювати з слідчими органами. Суспільство має зрозуміти, за яких обставин відбувся інцидент", - сказав Тетерук.

"Слідство покаже, хто є винний, і я готовий понести покарання у разі вини...Приношу вибачення у суспільства  за те, що воно стало свідками цього інциденту", - наголоситв він.

Нагадаємо, у парламенті стався конфлікт за участі народних депутатів Андрія Тетерука та Олександри Кужель.

За словами іншого свідка інциденту нардепа Сергія Власенка, Тетерук дозволив собі образливі висловлювання на адресу членів фракції "Батьківщина", грубо образив Кужель та вдарив її по голові скляною пляшкою.

Власенко наголосив, що присутні при цьому депутати не встигли відреагувати, щоб унеможливити напад на колегу.Пізніше, у Кужельдіагностували струс мозку.