У Запоріжжі на залізничному вокзалі відкрили безкоштовний хостел для бійців АТО

Бійці АТО, військовослужбовці та їхні родичі зможуть безкоштовно зупинитися у повністю облаштованому хостелі біля залізничного вокзалу "Запоріжжя-1"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Радіо Свобода".

"Прийти погрітися – попити чай, каву, поїсти. Якщо комусь треба дуже довго чекати на потяг, вони можуть тут поспати. Прийняти душ, помитися, побритись, попрати речі. У нас також будуть працювати психологи. У робочий час чергуватиме психолог, який, коли треба, завжди поговорить з бійцем", - розповіла волонтер Галина Гончаренко. 

Хостел має три спальні, розраховані на шістьох осіб. Також облаштовано зону для відпочинку з телевізором і доступом до бездротового Інтернету. Є також кухня-їдальня, санвузли та душові. 

Транзитний центр поряд із залізничним вокзалом "Запоріжжя-1" створили на базі будівлі колишнього пункту лінійного відділу транспортної міліції. 

Окрім, учасників АТО, мобілізованих та призовників в хостелі зможуть зупинятися військовослужбовці і співробітники правоохоронних органів, що перебувають у місті у відрядженні. Хостел також буде відкритий для родичів бійців АТО, які лікуються у Запоріжжі. 

Нагадаємо, у Харкові безкоштовний хостел для бійців АТО відкрив "Правий сектор".