В прес-службі УКРОПу повідомили подробиці ДТП з Тереховим

В прес-службі всеукраїнського об'єднання патріотів УКРОП розповіли подробиці аварії з кандидатом в мери Павлограду Євгеном Тетероховим

Про це повідомила голова прес-служби УКРОПу Євгенія Кравчук, передає Еспресо.TV.

"Зараз Євген в лікарні, в реанімації, стан середньої тяжкості. Після аварії він потребував термінової госпіталізації. У лікарні він здав усі аналізи, з яких буде зрозуміло, зокрема й те, чи був в його крові алкоголь", - повідомила Кравчук.

Згідно повідомлення Терехов втратив пильність через втому.

"Далися взнаки події останніх днів, в яких він брав участь. Крім того, ділянка дороги на якій сталася аварія, в такому ж стані, які і більшість доріг в нашій країні. Скрябін, на жаль, загинув. Тєрєхов, дякувати Богу, живий. 
Автомобіль, на якому він пересувався, належав людині, яка підтримувала його і партію на виборах. Автомобіль вона дала у тимчасове користування, коли у Жені виникла потреба часто їздити між містами, зокрема, й тоді, коли почалися фальсифікації результатів виборів, а ЦВК спробувала скасувати другий тур у Павлограді", - повідомила Кравчук.

Вона наголосила, що, не зважаючи на поширену інформацію,  грошей в машині не було.

 

Нагадаємо, вранці 8 листопада на трасі Павлоград-Дніпропетровськ біля с. Булахівка 26-річний Євген Терехов - кандидат у мери Павлограда від партії "УКРОП" на Porshe Cayene потрапив у ДТП