Одеський суд відхилив усі вимоги Боровика

Одеський апеляційний адміністративний суд повністю відхилив усі вимоги кандидата на посаду Одеського міського голови Олександра Боровика, який раніше програв позов до Одеської міської виборчої комісії в Одеському окружному адміністративному суді

Про це повідомляє прес-служба громадянської мережі ОПОРА, передає Еспресо.TV.

Всього Боровиком було подано десять позовних вимог: відміна прийняття протоколів районних та міської виборчих комісій, а також скасування постанов міської виборчої комісії №№245-250 (про обрання та реєстрації міським головою Геннадія Труханова, про обрання та реєстрації депутатами міськради, про скликання першої сесії міськради).

Втім, суд залишив у силі рішення першої інстанції, згідно з якими, докази Боровика про фальсифікації під час виборів були визнані недостатніми.

Апеляційний суд залишив у силі всі п'ять рішень окружного адміністративного суду, який відхилив усі позови Боровика: у міській ТВК і чотирьох районних ТВК в місті Одесі. Рішення апеляційної інстанції є остаточним і оскарженню не підлягає.

Раніше в Одесі одразу четверо суддів взяли самовідвід при розгляді позову кандидата в мери Одеси, радника голови Одеської ОДА Олександра Боровика, який оскаржив результати голосування.