Адвокат Корбана захищатиме Мосійчука

Адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук буде залучена до захисту нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука, звинуваченого в хабарництві

Про це в ході судового засідання Печерського райсуду щодо продовження тримання під вартою Мосійчука заявили захисники нардепа, передає Еспресо.TV з посиланням на "Українську правду".

Адвокат Леонід Сіваков заявив кореспонденту "Української правди", що залучити Томчук до цієї справи хотіли рідні нардепа.

"З нею вже є договір", - зауважив Сіваков.

Наразі головуюча суддя Лариса Цокол оголосила перерву до 19.00, бо Мосійчук і його захист заявили клопотання, що не знайомі з матеріалами справи і не знають, що наразі розглядає суд.

"Пане суддя, прошу оголосити перерву, щоб мені вручили матеріали справи і клопотання, яке тут розглядають. Хоча б три години потрібно, щоб мені вручили матеріали, я міг з ними ознайомитися і зустрітися з захистом", - зазначив Мосійчук.

Його адвокати також заявили, що не знайомі з клопотанням, який розглядає суд. Між тим прокурор Микола Наливайко заявив, що вручав у вівторок Мосійчуку всі матеріали, але він відмовився будь-що підписувати.

"Наливайко був вчора у мене, намагався щось дати, але без адвокатів я відмовився будь-що приймати", - зреагував на це Мосійчук.

Як відомо, Оксана Томчук захищає лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана.
Корбан перебуває під домашнім арештом цілодобово у Дніпропетровську до 31 грудня 2015 року.