Глава Газпромбанку вже заперечує, що Тихонова дочка Путіна

Голова правління і заступник голови ради директорів Газпромбанку Андрій Акімов спростував свою заяву агентству Reuters про те, що керівник "Иннопрактики" Катерина Тихонова є дочкою президента Росії Володимира Путіна

Про це розповіли журналу Forbes в прес-службі банку, передає Еспресо.TV.

Зараз Акімов перебуває у відрядженні і "з подивом і здивуванням прочитав інформацію шановного інформаційного агентства", сказали в прес-службі.

"Це не так. Таких заяв пан Акімов не робив. Акімов був дуже здивований, що журналісти такого солідного видання допустили не просто спотворення сказаного, а пряму підтасовування", - передали в банку. Однак там підтвердили, що банк співпрацює з "Иннопрактикой", але його співробітники не в курсі родинних зв'язків Тихонової.

Нагадаємо, агентство Reuters у відповідь на звинувачення Газпромбанку заявило, що у співробітників є запис розмови з Акімовим і вони вважають виклад його слів повністю коректним.

Reuters 10 листопада повідомило, що Акімов заявив про родинні зв'язки Путіна і Тихонової. За його словами, він знав її з дитячих років. "Я знав, що це дочка Путіна. Але звичайно ми приймали рішення підтримати проекти МГУ незалежно від будь-яких сімейних зв'язків", - запевнив Акімов по "Иннопрактике", яку підтримує банк.