На Луганщині сили АТО відбили наступ диверсантів: серед бойовиків є втрати

Протягом останньої доби терористи продовжили обстріли позицій українських військ на Артемівському та Донецькому напрямках

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Із 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони обстрілювали Майорськ та Зайцеве. О 22:00 російсько-терористичні найманці намагалися атакувати наших військових в районі Новозванівки", - йдеться у повідомленні.

При наближенні диверсійно-розвідувальної групи було прийнято рішення відкрити вогонь на ураження. Противник відступив та спробував обійти з лівого флангу.

"При повторній спробі атаки відкрито вогонь на ураження. Забравши загиблих та поранених, загарбники відступили", - зазначили у штабі АТО.

На Донецькому напрямку зі стрілецької зброї та гранатометів терористи вели вогонь по Авдіївці, Піскам та Мар’їнці. Останній обстріл відбувся після 2:00 по Авдіївці.

Нагадаємо, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що найбільша проблема обстрілів, що поновилися бойовиками, у тому, що обстрілюються інфраструктурні об'єкти.