Ізраїльські спецслужби викрали палестинця прямо з лікарні

Ізраїльська армія провела таємну операцію по захопленню чоловіка у палестинській лікарні, якого підозрюють у тому, що він напав з ножем на ізраїльтянина

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Reuters.

Під час операції в лікарні Аль-Ахлі на Західному березі ріки Йордан був убитий двоюрідний брат підозрюваного. Про це розповів голова лікарні та рідний брат захопленого чоловіка.

Ізраїльська армія підтвердила проведення рейду. Затриманий – це 27-річний Абдалла Аззам ал-Шалалда. Він 25 жовтня серйозно поранив ножем ізраїльського поселенця. Той відкрив вогонь у відповідь і поранив ал-Шалалду.

За словами директора лікарні, 20-30 ізраїльських військових під'їхали до лікарні на двох мікроавтобусах. Всередину вони зайшли з жінкою, яка робила вигляд, що вагітна. Всередині вони взяли на мушку персонал лікарні та вдерлися до палати, де знаходився ал-Шалалда.

У приміщенні знаходився його брат Біляль. За його словами, військові прив'язали його до ліжка. Двоюрідний брат був у ванній кімнаті та несподівано зайшов до кімнати і його застрелили.

"Коли його брат вийшов з ванної, яка була всередині палати, вони випустили п'ять куль – одну в голову, другу в груди і ще три в тіло", - розповів головний лікар.

Після цього Шалалду вивезли на інвалідному кріслі, на якому військові привезли жінку, яка нібито була вагітна.

Представник ізраїльської армії підтвердив, що був застрелений чоловік, який намагався атакувати спецназівців.