У КМДА не змогли пояснити депутатам, чому L'Kafa відкрилося в Будинку профспілок

Група народних депутатів не змогла отримати інформацію від представників київської влади про те, хто і чому дав дозвіл на відкриття кафе L'Kafa у згорілому Будинку профспілок

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на нардепа Борислава Березу.

"27 хвилин тому нам сказали, що через 5 хвилин до нас вийдуть і дадуть відповідь. Але почувши питання ... всі відповідальні персони пропали", - написав Береза у Facebook.

До КМДА група нардепів прийшла дізнатися, хто дав дозвіл на відкриття ресторану L'Kaffa у згорілому Будинку профспілок на Хрещатику, де загинули люди.

"Хто дав дозвіл на відкриття в будівлі, яка знаходиться в аварійному стані і у якої немає затвердженого плану реконструкції? І чи є влада в Києві, якщо під боком у будівлі КМДА на Хрещатику відкривають заклад у знаковому місці, вішають вивіску, а керівництво Києва не в курсі?", - написав нардеп.

Раніше журналіст Мілан Леліч написав у соцмережі, що працівники Будинку профспілок викликали поліцію після того, як до них навідалася група народних депутатів.

Борислав Береза пообіцяв, що інформацію про діяльність закладу L'Kafa будуть вимагати за допомогою депутатських запитів.