Листоноша-фанат витратив 228 тисяч доларів на "Зоряні війни"

Листоноша Дейв Олдбері з британського міста Саутгемптон витратив понад 228 тис. доларів на колекцію речей, пов'язаних із серією фільмів "Зоряні війни"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Mirror.

Дейв витратив близько 150 тис. фунтів стерлінгів (225 тис. доларів) на те, щоб переобладнати свій будинок у Саутгемптоні в міні-готель, де все нагадувало б про його улюблену кіноепопею.

В англійця є більше дев'яти тисяч автографів акторів і учасників знімальної групи фантастичної саги. Крім того, він зібрав у своєму будинку іграшки, книги, плакати та інші сувеніри, що так чи інакше стосуються "Зоряних воєн".

"Першою у мене з'явилася фігурка Чубаки, - згадує Дейв, - Ну а за нею пішли всі інші, адже я просто не міг без них обійтися. Ну а потім справа дійшла до автографів, я став знайомитися з акторами, які виконували ролі в серіалі, так що мені є що розповісти своїм гостям. Адже це моя пристрасть, я отримую від цього справжнє задоволення ".

На тілі Олдбері є татуювання із зображеннями Дарта Вейдера і Обі-Вана Кенобі.

Наразі 46-річний листоноша пропонує всім охочим зупинитися у нього за 35 доларів. Для гостей існує ряд правил, таких як "використання світлового меча дозволяється тільки на вулиці" і "заборонено виходити через бічні двері будинку, тому що вони ведуть до темної сторони сили".

Фото mirror.co.uk

Олдбері розповів, що став фанатом "Зоряних воєн" ще школярем, після перегляду першого фільму в 1977 році. Відтоді він збирає пов'язані з кінострічкою сувеніри по всьому світу.

Нагадаємо, що у мережі опублікували новий тизер фільму "Зоряні війни: Пробудження сили".