Україна пліч-о-пліч стоїть з Францією у боротьбі з міжнародним тероризмом, - Порошенко

Президент України висловив слова підтримки французькому народу у зв’язку з терактами, що сталися у Парижі в ніч на 14 листопада

Про це наголосив Петро Порошенко під посольством Франції в Києві, висловлюючи співчуття французькому народу, передає Еспресо.TV.

"Реакція українського народу була миттєвою. З першої години ночі біля французького посольства було море квітів і свічки, що краще свідчить, наскільки близькі Україна і Франція. Ми, українці, завжди пам’ятаємо, що, коли Україні важко, солідарність з Українною Франція продемонструвала з перших хвилин, у Нормандії. і Франсуа Оланд робив і робить величезний внесок для боротьби з тероризмом тут, у нас в Україні", - зазначив Порошенко

Президент також наголосив, що Україна та Франція захищає єдині цінності. "Ми захищаємо з Францією єдині наші європейські цінності. Цінності, які були сформовані ще під час Французької революції: свобода, рівність, братерство", - наголосив він.

Президент також повідомив, що українська влада буде захищати спокій українців: "Українська влада буде діяти рішуче, ефективно і відповідально для захисту миру, і спокою Українського народу".