Береза поділив киян на дві категорії: "городяни" і "населення"

Кандидат у мери Києва, Борислав Береза на своїй сторінці в Facebook поділив киян на дві категорії, тих, хто проголосував, назвав "городянами", тих, хто ні, - "населенням"

"Враховуючи катастрофічно низьку явку, можна зробити висновок, що в Києві є два види жителів. Перші - це кияни, які в будь-якому варіанті хочуть і беруть участь у формуванні керівництва міста, кожен зі
своїх мотивів. А другі - це "проживають" в Києві, але абсолютно байдужі до його майбутнього, до перспектив розвитку міста і навіть до свого комфорту проживання. Перші - городяни, а другі - населення ",
- написав Береза.

Також кандидат у мери в черговому посту на Facebook розкритикував роботу КВУ (Комітет виборців України) і Громадянську мережу ОПОРА, заявивши, що вони вибірково підходять до роботи.

"Чесні вибори" просто вражають своєю передбачуваністю. Особливо дивує те, що реакція на події з боку КВУ (Комітет виборців України) і ОПОРА відсутня. Але ж вони так завзято шукали які-небудь проколи з мого боку. Цікаві вони структури, ніби і за чесні вибори, але якось надто вже вибірково", - зазначив Борислав Береза.