Суд відпустив Мосійчука з-під варти

Печерський райсуд Києва не продовжив термін тримання під вартою нардепа від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука, затриманого за підозрою в хабарництві

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Українську правду".

Зазначається, що термін запобіжного заходу, обраного судом щодо Мосійчука раніше - тримання під вартою, сплинув о 19:12 15 листопада. 

Як повідомив "Українській правді" представник обвинувачення, у разі, якщо клопотання Генпрокуратури щодо продовження тримання під вартою Мосійчука не задовільнять до 19:12, депутата повинні будуть відпустити.

"Після цього необхідно заново вносити клопотання щодо визначення міри запобіжного заходу, а не її продовження", - зазначив представник обвинувачення.

Повідомляється, що сьогодні народний депутат Ігор Мосійчук після чергового засідання суду перебував у залі судових засідань. Через погіршення самопочуття його відвезли до "лікарні швидкої допомоги" у Києві. Звідти його мали доправити до інституту ім.Шалімова, де він буде прооперований. 

Нагадаємо, у Верховній Раді за розпорядженням спікера Володимира Гройсмана зняли іменну табличку нардепа Ігоря Мосійчука. Його обвинувачують в отриманні хабаря. За словами Мосійчука, зізнання він дав під тортурами.