У Краматорську ще до виборів члени комісії підписали остаточні протоколи

На одній з дільничних виборчих комісій Краматорська члени комісії напередодні ввечері підписали бланки протоколів підрахунку голосів

Про це в неділю повідомляє спостерігач обласної організації ВГО "Комітет виборців України" та Громадянської мережі ОПОРА, передає Еспресо.TV.

"Вчора ввечері на ДВК №141040 члени комісії для економії часу вирішили підписати порожні бланки протоколів підрахунку голосів. Сьогодні зранку двоє представників Краматорської міської територіальної виборчої комісії виїхали до дільничної комісії. В присутності спостерігачів та журналістів члени ТВК знищили підписані порожні протоколи, дрібно їх порізавши, та видали членам ДВК нові бланки протоколів", - йдеться у повідомленні.

Також в ОПОРі повідомляють, що у Краматорську для проведення другого туру виборів на посаду міського голови відкрились усі виборчі дільниці. Запізнень або проблем із відкриттям ДВК не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на виборах у Дніпропетровську не пускають спостерігачів на дільниці, а в Києві не змогли відкрити сейф з виборчими бюлетенями.