Лукаш завтра піде на допит в ГПУ

Екс-міністр юстиції часів Януковича Олена Лукаш завтра піде на допит в Генеральну прокуратуру України

Про це Лукаш написала на своїй сторінці в Facebook, передає Еспресо.TV.

"Завтра знову допит в Генпрокуратурі, і я знаю, що мені запропонують державну охорону. Абсурд ситуації в тому, що про мою безпеку турбуються ті, хто цю небезпеку створив", - написала Лукаш.

При цьому вона зазначила, що планує відмовитися від такої пропозиції.

"Так, мені небайдуже моє життя, а тим більше моїх близьких. Але я, мабуть, відмовлюся. Не тому, що така смілива. Просто їм не довіряю", - додала екс-міністр юстиції.

Нагадаємо, що екс-міністр юстиції України Олена Лукаш готує апеляцію на рішення суду про взяття її під варту, вимагає допитати її у кримінальних провадженнях щодо злочинів проти учасників Майдану. 

Нагадаємо, 9 листопада, екс-міністр юстиції була звільнена з під арешту згідно з вироком суду про обрання їй запобіжного заходу.

Додамо, що 5 листопада Служба безпеки України затримала екс-главу Мін'юсту часів президентства Віктора Януковича Олену Лукаш.

На брифінгу прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко заявив, що вже зібрана інформація, яка може підтвердити скоєння Лукаш злочинів за ч. 5 ст. 191 (розкрадання коштів в особливо великих розмірах) та ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

6 листопада Печерський районний суд Києва постановив взяти Лукаш під варту з правом застави в 5 млн 115,6 тис. грн. У той самий день народний депутат України з фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський вніс заставу за Лукаш.

 

Всегда нравилась мысль Хичкока, что кино – это жизнь, из которой вырезано всё скучное. Ощущаю себя на кастинге детекти...

Posted by Елена Лукаш on 16 ноября 2015 г.