За час виборів зареєстровано понад 8 тис. повідомлень про порушення, - МВС

З 5 вересня і до цього часу 574 факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. По майже 500 повідомленнях перевірка ще триває

Про це радник глави МВС Іван Стойко повідомив сьогодні, 16 листопада, на брифінгу у відомстві, передає Еспресо.TV із посиланням на прес-службу міністерства.

За словами Івана Стойка, сьогодні станом на 14-ту годину приблизно 99 відсотків дільничних виборчих комісій порахували голоси виборців. Процес підрахунку ще триває менш ніж на 100 дільницях.

Радник зазначив, що правопорядок під час другого туру місцевих виборів охороняли 31 600 працівників правоохоронних органів. Вибори відбувалися на 5515 ДВК у межах 569 територіальних виборчих дільниць.

За словами Стойка, від початку виборчої кампанії і до завершення другого туру до правоохоронців надійшло 8056 повідомлень про порушення виборчого законодавства. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 574 повідомлення. За 149 повідомленнями були складені адміністративні протоколи. Ще 495 повідомлень знаходяться на розгляді у працівників поліції.