Росіяни бомбили "столицю" ІД з підводного човна

Авіаудари по сирійському місту Ракка росіяни наносили з дизельної субмарини в Середземному морі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на РБК.

Удари завдані крилатими ракетами "Калібр". Такими ж Росія бомбардувала сирійську опозицію з кораблів у Каспійському морі.

Атака стала відповіддю на підтвердження інформації про теракт на борту літака російської авіакомпанії "Когалимавіа" в Єгипті, пише РБК посилаючись на джерело близьке до російського Міноборони.

Підводний човен називається "Ростов-на-Дону". Вона здійснює перехід з місця базування Північного флоту до Новоросійська. Удари субмарина наносила в той час, коли знаходилась у східній частині Середземного моря.

Ціллю ударів були тренувальні бази, штаб, склади зі зброєю та боєприпасами, пункти дислокації бойовиків.

Раніше повідомлялося, що Росія обстріляла столицю "Ісламської держави" з кораблів та літаків. А голова ФСБ Олександр Бортніков визнав, що літак авіакомпанії "Когалимавіа" впав через вибух бомби на борту. Путін пообіцяв, що підсилить потужність авіаударів по Сирії.

Сьогодні ж були повідомлення про те, що Франція та США завдали авіаударів по місту Ракка.

ІД взяла на себе відповідальність за паризькі теракти, в яких загинуло 129 людей. А її "філіал" на Синайському півострові взяв на себе відповідальність за теракт на борту літака російської авіакомпанії "Когалимавіа".