Румунія погодилась транслювати "українські ліки" проти пропаганди Russia Today

Державне іномовлення України транслюватиметься в кабельних мережах Румунії

Заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко і Тетяна Попова домовилися з послом Румунії Корнелом Іонеску про обмін контактами з метою включення телеканалу UATV в кабельні мережі Румунії, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес- службу Мінінформполітики.

"Ми хочемо, щоб телеканал іномовлення UATV був у всіх країнах, де живуть і куди приїжджають українці ", - заявив Біденко.

У свою чергу, посол зазначив стурбованість подіями, які відбуваються на сході України і вважає за доцільне пропагувати інтереси країни через офіційний державний канал іномовлення.

Як повідомляється, в ході зустрічі українська сторона продемонструвала відеопрезентацію телеканалу і мультимедійної платформи іномовлення України в цілому.

Попова звернулася до посла з проханням про сприяння в наданні румунською стороною Україна необхідної техніки, щоб посилити сигнал українських телеканалів там, де є "білі плями".

Нагадаємо, що з 1 жовтня розпочала роботу українська мультимедійна платформа іномовлення, запущена Міністерством інформаційної політики.