"Батьківщина" зняла з посади свого лідера у Кривому Розі та хоче розпустити фракцію в міськраді

Парія ВО "Батьківщина" зняла з посади голову Криворізької міської організації партії Ольгу Бабенко та хоче ліквідувати власну фракцію у новообраній міській раді та вигнати її членів із партії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

"У зв’язку з подіями, що відбуваються в Кривому Розі навколо виборів мера міста, Всеукраїнське об’єднанння "Батьківщина" ухвалило рішення про зняття з посади голови Криворізької міської організації партії Ольги Бабенко та розпуск Бюро міської організації", - йдеться в заяві.

"Батьківщина" також ставить питання щодо розпуску фракції партії у міськраді Кривого Рогу та позбавлення членства у партії депутатів, які разом з "Опозиційним блоком", "Солідарністю" та  "РПЛ" взяли участь у першому засіданні Криворізької міської ради, на якому попри незавершений підрахунок голосів мером було оголошено Юрія Вілкула.

Нагадаємо, за офіційними даними, в Кривому Розі за чинного міського голову, представника "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула проголосувало 50,21% виборців, а за його суперника, висуванця "Об'єднання "Самопоміч" Юрія Милобога - 49,79%. Різниця між кандидатами - 752 голоси.

У "Самопомочі" не згодні з результатами виборів і збираються оскаржити їх у суді.