У Кривому Розі "перерахували" одну дільницю

За результатами перерахунку бюлетенів на одній з проблемних дільниць у Кривому Розі, результат голосування не змінився, порушень не знайшли

Про це "Українській правді" повідомило поінформоване джерело, передає Еспресо.TV.

Як відомо, раніше перерахунок на одній з дільниць призначили на восьму годину ранку. Він мав відбутися на дільниці №121/615 в Інгулецькому районі. 

Цієї ж ночі стало відомо, що територіальна виборча комісія дозволила перерахувати бюлетені лише на 1 дільниці, а 21 скаргу відхилила. 

Водночас за словами депутата "Самопомочі" Ярослава Маркевича, перерахунок почався в середу вдень, а не зранку. Окрім того, спостерігачам від його політичної сили не дозволили здійснювати фото- та відео зйомку цього процесу.

Читайте також: Кривий Ріг знову "злили" Вілкулу.

"Усі перерви у роботі комісія створювалися для того, щоб з'ясувати, де кинути кістку демократичним силам і на якій саме дільниці вони можуть дозволити собі перерахунок голосів", - зазначив Маркевич.

Як повідомлялося, Вілкул переміг у другому турі виборів міського голови Кривого Рогу (Дніпропетровська обл.), про що свідчать дані, оприлюднені на сайті Центральної виборчої комісії.

Кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог подав скарги на порушення під час виборчого процесу, відкрито кримінальне провадження за фактами фальсифікацій на виборах.

Різниця між кандидатами становила 752 голоси (0,42% респондентів), при цьому в 6 з 7 районів міста лідирував Милобог.