Боснійські фани побили чоловіка, який зірвав хвилину мовчання вигуками "Палестина!"

Боснійські фани побили чоловіка, який перед матчем відбору Євро-2016 Ірландія – Боснія і Герцеговина зірвав хвилину мовчання, присвячену жертвам терактів у Парижі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Source.ba.

Під час хвилини мовчання в пам'ять про жертви паризьких терактів перед грою плей-офф кваліфікації до Євро-2016 один з боснійських уболівальників скандував "Палестина, Палестина!".

Після закінчення матчу (2:0 на користь ірландців) фани гостей знайшли п'яного хулігана біля готелю і завдали йому кількох ударів.

"Я не знаю, що це за хлопець, як його звуть. Я знаю, що він був п'яний і був єдиним, хто скандував під час хвилини мовчання. Кілька наших уболівальників знайшли його у готелі та запитали, навіщо він це зробив. Потім йому пару раз врізали", - розповів один з боснійських фанів.

Нагадаємо, що у вівторок хвилина мовчання в пам'ять про жертв паризьких терактів також була зірвана у Стамбулі перед товариським матчем Туреччина – Греція.

Водночас стало відомо, що перед усіма зустрічами 13-го туру чемпіонату Англії на згадку про жертв терористів у Парижі лунатиме гімн Франції