Творці "Теорії Великого вибуху" розповіли про інтимне життя Шелдона в новому сезоні

Виконавчий продюсер серіалу "Теорія великого вибуху" Стів Морало підтвердив, що в нових епізодах глядачі побачать сексуальну сцену між героями основного складу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

Творці популярного американського ситкому поділилися деталями сюжету дев'ятого сезону. Як підтвердив Стів Морало, в нових епізодах глядачі побачать сексуальну сцену між героями основного складу - Шелдоном Купером і його подругою Емі Фаулер.

"Після більш ніж п'ятирічного знайомства персонажів ми відчули, що настав час нарешті довершити їхні стосунки", - пояснив моралі.

Ключовий епізод покажуть 19 грудня.

Шелдон (Джим Парсонс) і Емі (Маїм Бялик) розлучилися у фіналі восьмого сезону. Пара вперше поцілувалася в епізоді 2014 року. Раніше ні той, ні інший персонаж не брали участь в сексуальних сценах.

Американський ситком "Теорія Великого вибуху" почав транслюватися у вересні 2007 року на каналі CBS. За роль Шелдона Купера Джим Парсонс двічі отримав премію "Еммі" в 2010 і 2011 роках, а також "Золотий глобус" у 2011 році.

Серіал розповідає про двох молодих талановитих фізиків Шелдона Купера і Леонарда Хофстедтера, їхню сусідку, офіціантку і починаючу актрису Пенні, а також про їхніх друзів - астрофізика Раджеша Кутраппалі і інженера Говарда Воловіца. Дія відбувається в місті Пасадіна, штат Каліфорнія.