В Ізраїлі напали на будівлю з редакцією Russia Today. Двоє загиблих

В ізраїльському Тель-Авіві озброєний ножем чоловік здійснив напад в офісній будівлі, де знаходиться офіс Russia Today. Дві особи загинуло, ще троє поранені

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Russia Today.

"Ми були в офісі, коли почули крики. Ми відразу вибігли. Протягом перших 10-15 хвилин панував повний хаос і було складно визначити, що відбувається. Прибутки великі загони поліції і служб безпеки", - написала у Twitter журналіст каналу Пола Сліер.

У результаті нападу загинуло дві особи, ще трьох поранено. 

"Це дуже велика будівля, я би сказала, що тут працює близько 400-500 чоловік. Спочатку нам було неясно, що зі злочинцем - чи був він спійманий і що взагалі сталося. Потім ми виявили одного вбитого. Є інформація, що, щонайменше, ще двоє людей поранено, і, за деякими повідомленнями, один із них згодом помер", - написала журналістка.

Видання NEWSru Israel повідомляє, що інцидент стався біля входу в магазин, що продає предмети юдаїки та прикраси для синагоги, у будівлі "Панорама" в південному Тель-Авіві. 

За повідомленням поліції, терорист увійшов в магазин і вдарив ножем двох осіб. Потім спустився на один поверх і напав на ще кількох людей, після чого був нейтралізований громадянами.

Медики швидкої допомоги констатували смерть двох постраждалих, а ще один поранений доставлений в лікарню "Іхілов". Його стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості.

Нападник отримав легкі ушкодження. За даними поліції, мова йде про жителя села Дура (на південь від Хеврона). Він переданий в загальну службу безпеки (ШАБАК) для слідства.

За інформацією видання Haaretz, правоохоронці вже затримали нападника. Ним виявився 24-річний палестинець, який отримав дозвіл на в'їзд до Ізраїлю приблизно місяць тому.