Знайшли тіло ще однієї жертви з катера "Іволга". Кількість загиблих зросла до 20

У Дністровському лимані знайдено тіло ще однієї людини з катера "Іволга", що затонув у Чорному морі поблизу селища Затока Одеської області

Про це йдеться в повідомленні Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, передає Еспресо.TV.

"19 листопада о 11:36 надійшло повідомлення про те, що в смт Затока у Дністровському лимані, на відстані 150 м від берега виявлено тіло людини", - сказано в ньому.

Прибувши на місце події, рятувальники спустили на воду гумовий човен, обстежили очеретяні зарості, де виявили тіло загиблого чоловіка. Як було встановлено пізніше, чоловік перебував на судні "Іволга" на момент аварії.

На місці події були присутні родичі безвісти зниклих пасажирів "Іволга", яким фахівцями ГУ ДСНС в Одеській області було надано психологічну допомогу.

Таким чином, кількість загиблих внаслідок трагедії становить 20 осіб. Пошукові роботи продовжуються.

Нагадаємо, у суботу, 17 жовтня, у курортному місті Затока прогулянковий катер "Іволга" вийшов у акваторію Чорного моря біля міста Білгород-Дністровський, згодом перекинувся і затонув. На борту перебувало за останніми даними 44 людини, врятувати вдалося 22 особи. Спершу були знайдені 14 тіл загиблих. Після підняття катеру з дна на "Іволзі" було знайдено ще два тіла. Ще 20 людей госпіталізовано в медичний заклад. 

Уряд виділить по 150 тис. грн сім'ям загиблих пасажирів "Іволги".