Корбан і Сакварелідзе не поділили вечерю в ресторані

Один із лідерів УКРОПу Геннадій Корбан та заступник Генпрокурора Давид Сакварелідзе з'ясовують стосунки через чек у дніпропетровському ресторані

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Новое время" та Facebook Давида Сакварелідзе.

"Коли він був у нас в гостях разом із іншими грузинськими колегами, то забув закрити рахунок за готель, в якому проживав, і за ресторан, в якому столувався. Прямо як в одному старому популярному єврейському анекдоті", - сказав Геннадій Корбан в інтерв'ю журналу "Новое время".

Він також зауважив, що "грузини, звичайно, це добре, але євреї-патріоти - набагато краще".

Давид Сакварелідзе прокоментував інцидент півторарічної давнини у соцмережі.

"І за кавказькими, і по єврейськими традиціям гість - це святе, Гість - від бога. Жодного разу в моєму житті в Грузії ні грузини, ні грузинські євреї не змушували платити своїх гостей за проживання та харчування у своєму власному домі, в своєму ж рідному місті", - написав він.

Сакварелідзе розповідає, що у травні 2014 року разом із грузинськими депутатами, екс-послом Грузії в Україні Гріголом Катамадзе та Михайлом Саакашвілі поїхали до Дніпропетровська "підтримати дніпропетровців і всіх тих сміливих людей, які захищали і зміцнювали цілісність України".

За його словами, крім оплати за готель, грузинській делегації пред'явили також чек за ресторан, до якого грузинів запросив Геннадій Корбан.

"Якщо він вважає себе відповідальним чиновником або політиком, йому краще поцікавитися, які до нього є питання на батьківщині", - сказав Корбан "Новому времени".

"Напевно, Геннадій Корбан звик примушувати своїх гостей платити не тільки за свої, але і за його власні обіди та вечері, рівно так само, як і звик не платити податки до державного бюджету України", - написав Сакварелідзе.

Нагадаємо, Геннадій Корбан знаходиться під домашнім арештом у зв'язку із обвинуваченнями за п'ятьма статтями Кримінального кодексу.