Заступник КМДА Ніконов йде у відставку і займеться інвестиційними проектами для Києва

Заступник голови КМДА Ігор Ніконов заявив, що йде у відставку і має намір зосередитись на реалізації великих інфраструктурних проектів у Києві

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на телеканал "112 Украина".

Ніконов каже, що для подальшого стратегічного розвитку міста потрібні  "точки росту": величезні інфраструктурні та інші проекти, переговори з серйозними інституціональними інвесторами, робота з Верховною Радою та Кабміном.

"Я хочу побудувати індустріальний парк. Ми зараз займаємося проектом "метро на Троєщину ", - заявив Ніконов, але при цьому підкреслив, що знає, де взяти гроші на проект, але цим треба займатися "з ранку до ночі", не відволікаючись на поточні завдання.

Ніконов пояснив, що спочатку Віталій Кличко запросив його на рік, як антикризового менеджера: "Я тут живу, тут живе 10 моїх дітей, мені хотілося реально допомогти. Ми зайнялися тим, що відразу ж зробили аудит, ми зупинили падіння міста в прірву, ми зайшли в адміністрацію, структурували повністю її роботу, звільнили 400 осіб, які або реально були некомпетентні, або просто крали гроші нещадно найнахабнішим чином, побудували прозору систему управління містом".

"Я хочу побудувати саме те, чого сьогодні Києву не вистачає", - резюмував своє завдання Ігор Ніконов.