Росія оприлюднила новий графік відключень в Криму, - Міненерго

Міністерство енергетики Російської Федерації оприлюднило оновлений графік тимчасового відключення електропостачання в Криму

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Міністерства енергетики Російської Федерації.

Зазначено, що ввечері 22 листопада в Криму будуть проводитися відключення споживачів, без відключення об'єктів охорони здоров'я і життєзабезпечення. У Сімферополі відбудеться низка відключень до 21.00.В Сімферопольському районі з 16.00 до 18.00 відключать селища Перевальне, Доброго, Залісся, Каштанівка, Трудове; з 18.00 до 20.00: Лозове, Піонерське, Урожайне, Заповітне; з 20.00 до 21.00: Перово, Кольчугіно, Журавлівка, Миколаївка.

Також будуть відключення у Феодосії, Ялті, Лівадії, Алупці, Форосі, Гаспрі, Сімеїзі, Гурзуфі, Массандрі, Алушті, Євпаторії, Саках і Сакському районі. На 2години очікується повне погашення таких районів: м.Судак, Нижньогірський район, Кіровський район, Радянський район, Первомайський район, Ленінський район, Джанкойський район, Чорноморський район, Бахчисарайський район та м Щолкіно.

Керч, підключена до збалансованого навантаження Камиш-Бурунської ТЕЦ, в Роздольненському, Білогірському і Червоногвардійському районах запитані тільки об'єкти життєзабезпечення, повідомили в міністерстві.

Кримчан попереджають, що в разі виникнення нештатних ситуацій графіки можуть бути скориговані. У зв'язку з поступовим набором навантаження, відновлення подачі електричної енергії після відключення буде виконуватися східчасто.