Чарлі Шин випустить автобіографічну книгу про своє життя з ВІЛ

Голлівудський актор, який днями оголосив, що ВІЛ-інфікований, опублікує відверту книгу-зізнання

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Contact Music.

Минулого тижня Чарлі Шин оголосив, що з 2011 року він ВІЛ-інфікований. Після публічного зізнання актор планує випустити не менш відверту книгу. 

Як зазначив актор, у такий спосіб він звільнився "від в'язниці": протягом останніх років він був змушений платити тим, хто шантажував його та вимагав гроші, аби зберегти цю інформацію в таємниці. Він повідомив, що вже витратив на це понад $10 млн в обмін на мовчання.

Тепер Чарлі Шин готується до драматичної автобіографії, в якій детально розповість "від і до" про своє особисте життя. Зокрема книга відкриє подробиці його невдалих шлюбів та розповість про акторську кар'єру.

Шин також зазначив, що його стосунки з повіями у той час, коли він знав про свій діагноз, були помилкою. "Я приймав погані рішення через депресію та наркотичну і алкогольну залежність", - зізнався він.

Утім, Чарлі зауважує, що казав всім своїм партнеркам про свій діагноз, зокрема і тим, з ким мав незахищений секс. Цю інформацію підтвердила одна з жінок Шина – медсестра Аманда Брюс.