Футболісти "Реала" збунтувалися проти тренера

Більшість футболістів мадридського "Реала" не хоче, щоб Рафаель Бенітес залишився головним тренером команди

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Marca.

За даними видання, у разі голосування з цього питання за збереження Бенітесом посту висловиться всього п'ять-шість гравців команди. Повідомляється, що іспанський тренер не може розраховувати на підтримку гравців "Реала" вже протягом декількох тижнів.

Мадридці в суботу на своєму полі програли "Барселоні" з рахунком 0:4 в 12 турі чемпіонату Іспанії, "Реал" відстає від каталонців на 6 очок. За інформацією Gazzetta dello Sport, після матчу португальський нападаючий "Реала" Кріштіану Роналду зажадав звільнити Бенітеса, пригрозивши, що інакше піде сам.

При цьому, за даними ЗМІ, керівництво клубу підтримує Бенітеса. Відзначається, що в понеділок або вівторок відбудеться засідання ради директорів, за підсумками якого пройде прес-конференція, або буде опубліковано повідомлення на сайті клубу зі словами підтримки тренеру.

Раніше повідомлялося, що у разі незадовільного результату у матчі з "Барселоною" головним тренером "Реала" можуть призначити славетного француза Зінедіна Зідана, який зараз працює з молодіжною командою мадридців.

Нагадаємо, що саме проти "Реала" наступну гру у Лізі чемпіонів 25 листопада у Львові проведе "Шахтар".