Шустер може виступити свідком у справі російських ГРУшників

У ході засідання сторона обвинувачення як доказ продемонструвала відеозапис інтерв'ю Шустера з ГРУшниками Александровим і Єрофєєвим

У ході засідання сторона обвинувачення як доказ продемонструвала відеозапис інтерв'ю Шустера з ГРУшниками Александровим і Єрофєєвим

Про це під час судового засідання в понеділок заявила адвокат Єрофєєва Оксана Соколовська, передає Еспресо.TV з посиланням на ЛІГА.net. 

Представник захисту ГРУшника Євгена Єрофєєва оголосила про те, що подаватиме клопотання з проханням залучити телеведучого Савіка Шустера як свідка у справі її підзахисного.

Соколовська додала, що в ході інтерв'ю Шустеру могла стати відома додаткова інформація про затриманих. 

Раніше повідомлялося, що Голосіївський районний суд міста Києва переніс розгляд справи спецназівців Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил Росії Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва на 25 листопада.

Нагадаємо, 10 листопада суд розпочав розгляд справи по суті. Єрофєєв і Александров одразу відмовились визнавати свою вину.

Військовослужбовців ГРУ ГШ РФ Александрова і Єрофєєва затримали 16 травня 2015 року у зоні проведення АТО в районі м. Щастя Луганської області. Генпрокуратура пред'явила затриманим підозру у терористичній діяльності, незаконному перетині кордону, зберіганні зброї і розв'язанні війни.