У Керчі не знайшли жодного невдоволеного відключенням світла

Керченські журналісти заявляють, що їм не вдалося знайти невдоволених відключенням електроенергії. Люди збираються читати книги і розповідати на ніч страшні історії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на портал Kerch.com.ru.

"Городяни, на подив, розповідали про можливість відірватися від інтернету, комп'ютерів і планшетів, адже це вдається так рідко. Молодь ділилася враженнями від прогулянки по осінньому Керчі, від зустрічей із друзями і катання на велосипеді", - повідомляється у матеріалі під заголовком "А нам байдуже: Керч 17 годин без світла".

Журналісти заявляють, що не знайшли жодного мешканця Керчі, який би був невдоволений відключенням світла.

Із опитування, проведеного на центральній вулиці міста випливає, що "практично всі опитані не бояться  ситуації і повідомляють, що залишитися без електроенергії не страшно".

Зазначається, що після відімкнення світла люди збираються увечорі читати книги, гуляти по місту, зустрічатися з друзями і "розповідати на ніч страшні історії, як у дитинстві".

Повідомляється також, що зараз у Керчі практично не працює мобільний зв'язок, більшість магазинів закриті, на декількох працюючих АЗС черги автомобілів зросли до 150 одиниць і більше, привезений хліб змітають із полиць за лічені хвилини.