Яценюк просить Генпрокуратуру покарати винних у підписанні контракту з Кримом

Прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що особисто передав правоохоронцям матеріали про підписання контракту на постачання електрики у Крим

Прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що особисто передав правоохоронцям матеріали про підписання контракту на постачання електрики у Крим.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на РБК-Україна.

"Нагадаю, що мною, як прем'єр-міністром, було призначено службове розслідування про підписання горезвісного контракту на постачання електричної енергії в АР Крим. За результатами цього службового розслідування було з'ясовано, що контракт, який підписувався, містив норму про постачання електричної енергії не в Автономну республіку Крим, Україна, а в якийсь незрозумілий Кримський федеральний округ", - заявив прем'єр-міністр сьогодні на позачерговому засіданні уряду.

Він також повідомив, що зараз матеріали знаходяться в Генеральній прокуратурі і підкреслив, що матеріали до правоохоронних органів направив особисто.

"Матеріали знаходяться у Генеральній прокуратурі. Я сподіваюся, що Генеральна прокуратура завершить розслідування і притягне всіх винних у підписанні даного контракту до відповідальності", - підкреслив Яценюк.

Нагадаємо, Арсеній Яценюк звернувся до Петра Порошенка із проханням ініціювати засідання РНБО через кримське питання.

Раніше Кабмін наказав призупинити торгівлю із Кримом.