Юрій Гуща потребує негайної допомоги

Майбутнє чоловіка залежить від термінової операції. 58-річний киянин зараз перебуває у Відділенні трансплантації та хірургії печінки Національного інституту О.О.Шалімова з діагнозом “чисельні абсцеси печінки”

Майбутнє чоловіка залежить від термінової операції. 58-річний киянин зараз перебуває у Відділенні трансплантації та хірургії печінки Національного інституту О.О.Шалімова з діагнозом “чисельні абсцеси печінки”.

Дорогий курс антибіотикотерапії не виправдав сподівання лікарів, пацієнта та його родини. На сьогодні єдиним методом лікування є операція з видалення частини органу. За інформацією лікарів, абсцес (гнійно-деструктивне утворення) печінки завжди вториннє захворювання, тобто є ускладенням якоїсь серйозної хвороби, яку медикам ще належить встановити, бо чекати результатів повної діагностики організму часу немає. В родини Юрія немає грошей оплатити дороге лікування і медикаменти. Швидко зібрати необхідні 100 тисяя гривень рідні не можуть. Без допомоги небайдужих людей їм не впоратись.

Реквізити для допомоги: Карта Приватбанка 5168 7572 8176 1959 Кургузенкова Людмила Анатоліївна (дружина)