Кіно про постпанк і екопорноактивізм: У Києві відбудеться Берлінський вікенд

У кінотеатрі "Кінопанорама" 29 листопада відбудеться "Берлінський вікенд" - вечір культового кіно про німецьку столицю

У кінотеатрі "Кінопанорама" 29 листопада відбудеться "Берлінський вікенд" - вечір культового кіно про німецьку столицю

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт організаторів.

Киянам покажуть музичний фільм "B-Movie: звук і пристрасть в Західному Берліні" - хіт цьогорічного фестивалю "86". Ближче до ночі відбудеться українська прем'єра фільму Міхала Марчака "F*ck for Forest" про скандальну групу берлінських екопорноактивістів. 

"B-Movie: звук і пристрасть в Західному Берліні" - це кіномандрівка альтернативною сценою Західного Берліну 1980-х. Головним героєм фільму є британець Марк Рідер - діджей, музикант і продюсер гурту "Joy Division". Він переїжджає з Манчестера у місто на краю Європи, оточене стіною. У шаленому Берліні 1980-х Рідер зустрічає Ніка Кейва, Тільду Свінтон, гурт "New Order", піонерів техно та нойзу. Світова прем'єра фільму Йорґа Гоппе, Клауса Мека, Гайко Ланґе відбулась на Берлінському кінофестивалі. Після показу на фестивалі "86" у Славутичі фільм став культовим в українському мистецькому середовищі. Початок показу о 19:00.

"F*ck for Forest" - історія про однойменну організацію, що займається екологічним порноактивізмом.

FFF вірять: секс може змінити світ. Активіст(к)и знімають домашнє порно і продають його через інтернет, щоб назбирати грошей на порятунок тропічних лісів. Маючи на рахунку кілька сотень тисяч доларів, FFF вирушають на зустріч з корінним населенням в басейні Амазонки. Дебютний фільм польського режисера Міхала Марчака. Початок показу о 21:00.