Колишній коханець Чарлі Шина вимагає від нього $20 млн за приховування секс-відео

Чолові шантажує ВІЛ-позитивного актора, стверджуючи, що зберіг скандальне відео

Чоловік шантажує ВІЛ-позитивного актора, стверджуючи, що зберіг скандальне відео

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Radar Online.

Після того, як актор Чарлі Шин оголосив, що інфікований ВІЛ, про нього стали говорити більше і більше, щоправда, нова інформація, що з'являється, здебільшого лише шкодить актору.

Наразі підтвердилася бісексуальність зірки. Видання Radar Online заявило, що має відео, на якому скандаліст займається оральним сексом із чоловіком. Фрагмент датується 2011 роком, коли актор вже знав про свій діагноз. У відвертому інтерв'ю Шин зауважив, що хворіє вже чотири роки. Утім, шантажист та учасник скандального відео з Шином  повідомляє, що Чарлі сказав йому, що не має венеричних захворювань.

Коханець шантажував актора інтимним компроматом, за який отримав кругленьку суму. Однак, завбачливий чоловік зробив копію відео і наразі вимагає від зірки $20 млн за замовчування інформації про ВІЛ. Інсайдери видання зазначають, шо шантажист був далеко не єдиним партнером-чоловіком Шина.

"Чарлі приховував свою бісексуальність. З ким він тільки не спав, він регулярно витрачав тисячі на інтим з транссексуалами-повіями, яких він наймав як слуг, щоб догоджати йому в його будинку", - додають джерела Radar Online.

Нагадаємо, Чарлі Шин офіційно оголосив, що ВІЛ-інфікований.