"Самопоміч" оприлюднила докази фальсифікацій у Кривому Розі

Партія опублікувала документи, які підтверджують фальсифікації на 21-й спеціальній виборчій дільниці у Кривому Розі

Партія опублікувала документи, які підтверджують фальсифікації на 21-й спеціальній виборчій дільниці у Кривому Розі.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт партії.

"Суд мав у розпорядженні документи, які підтверджували, що за декілька днів до виборів нові люди сотнями включалися по спецдільницях, лікарнях", - зазначається у повідомленні.

У "Самопомочі" повідомляють, що суд ніяк не прокоментував, яким чином по всій 21-й спеціальній виборчій дільниці повідомлення до державного реєстру виборців підписувалися головами комісій, які не мали на це повноважень, адже вони були призначені тільки в день голосування 15.11.2015 року.

"Самопоміч" на своєму сайті оприлюднила таблицю і фото з інформацією про голів спецкомісій на момент надсилання документів, хто насправді підписував документи, та скільки виборців було включено додатково напередодні дня голосування.

Варто зазначити, що суд, який розглядав фальсифікацію виборів у Кривому Розі, у своїй постанові зазначив, що кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог не довів незаконності голосування виборців на 21-й спеціальній виборчій дільниці.

Нагадаємо, спікер парламенту Володимир Гройсман закликав нардепів розібратися із ситуацією у Кривому Розі. Раніше, 22 листопада, у Кривому Розі на Центральній площі розпочався мітинг з вимогою скасування результатів другого туру виборів мера. Віче скликала партія "Самопоміч", кандидат від якої Юрій Милобог висувався на посаду міського голови.