"Укренерго" замінила пошкоджену опору ЛЕП на нову

Згідно з досягнутими домовленостями між учасниками блокади Криму та представниками ДП "НЕК "Укренерго", розпочалися відновлювальні роботи на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан

Згідно з досягнутими домовленостями між учасниками блокади Криму та представниками ДП "НЕК "Укренерго", розпочались відновлювальні роботи на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу "Укренерго".

"Не дивлячись на важкі умови праці (злива, вітер, розмоклий грунт), бригади Херсонських магістральних мереж ДП "НЕК "Укренерго" виконали запланований на день обсяг робіт з відновлення ПЛ 220 кВ Каховка-Титан. Демонтована пошкоджена опора, встановлена нова залізобетонна опора, вирівняні та закріплені сусідні від зруйнованої проміжні опори. Наразі уточнюється план та обсяг робіт на завтрашній день", - йдеться у повідомленні. 

Раніше повідомлялося, що бригади держпідприємства "Укренерго" готові впродовж чотирьох діб ліквідувати наслідки вибухів електроопор у Херсонській області.

У ніч на 22 листопада в районі херсонського селища Чаплинка сталися вибухи. У штабі громадянської акції блокади окупованого півострова повідомили, що "лінія електропередач, яка постачала електрику до Криму, впала і не підлягає відновленню".

У Криму 22 листопада о 00:25 сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України.