Росія хоче припинити міждержавні контакти з Туреччиною

У Раді Федерації Росії вважають, що РФ слід припинити всі міждержавні контакти з Туреччиною через аварію Су-24 "до кращих часів"

У Раді Федерації Росії вважають, що РФ слід припинити всі міждержавні контакти з Туреччиною через аварію Су-24 "до кращих часів"

Про це повідомив глава міжнародного комітету ради федерації Костянтин Косачов, передає Еспресо.TV з посиланням на його Facebook.

"В одну мить зруйновано все, що напрацьовувалося роками в російсько-турецьких відносинах: довіра і партнерство. Повернулися недовіра і ворожість. Феноменальна помилка турецького керівництва, що гірше злочину... Надії на вибачення з турецької сторони, на жаль, немає", - написав Косачов.

Він зауважив, що завдання-мінімум для росіян, котрі збиралися провести свою відпустку в Туреччині – "цього не робити".

"І всі міждержавні контакти з Туреччиною треба, думаю, скасувати до кращих часів", - наголосив глава міжнародного комітету.

Раніше повідомлялося, що в Євросоюзі наголошують на необхідності уникнення ескалації у відносинах між Туреччиною і Росією через збиття російського військового літака у турецькому суверенному повітряному просторі.

Міноборони Росії підтвердило збиття Туреччиноюросійського винищувача.

Представники турецької влади заявляють, що збиття літака не було спрямоване проти жодної конкретної країни, а мало лише оборонити турецькі території.