Терорист "Гіві" ріже на металобрухт обладнання горлівської фабрики

Ватажок батальйону терористів "Сомалі" "Гіві" зайнявся вирізкою на металобрухт обладнання фабрик

Ватажок батальйону терористів "Сомалі" "Гіві" зайнявся вирізкою на металобрухт обладнання фабрик.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Він нагадав, що в рамках заходів по виявленню та знешкодженню проукраїнськи налаштованих осіб у Горлівці виконує "особливі завдання" окрема батальйонно-тактична група "Сомалі" (ватажок - "Гіві"), представники якої отримали від лідера самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченка необмежені повноваження.

"Група "Сомалі" базується на території центральної збагачувальної фабрики "Узловська" (Горлівка). Налагоджено взаємодію з командиром взводу "Корса" і ватажком "в/ч № 08803" "ДНР" (3-я омбр, базується в м. Горлівка, налічує 2 400 військовослужбовців) генерал-майором ЗС РФ Ігорем Соколовим (позивний "Брест")", - написав Тимчук.

За його інформацією, в рамках проведених заходів бандформування "Сомалі" брало участь у проведенні обшуків у розважальному клубі "Бермуди", який належить "депутату "ДНР" Крикуленку (позивний "Беня"), щоб змусити останнього припинити вирізку обладнання підприємств міста на металобрухт.

"Після обшуку, щоб уникнути арешту, "Беня" виїхав з міста. Після виїзду "Бені" з міста "Гіві", спільно з "Корсою" та "Брестом", почав вирізку на металобрухт обладнання ЦЗФ "Узловська" і "Калінінська", - зазначив Тимчук.

Він додав, що зазначену вирізку і вивіз металобрухту здійснюють у нічний час, коли діє комендантська година, щоб не привертати уваги жителів міста.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний спротив", російські військовослужбовці організували видачу "продовольчих пайків" бойовикам "ДНР" із розрахунку одна банка консервів на людину на три доби.