У Кривому Розі звозять шахтарів на мітинг "за Вілкула", - Автомайдан

Активісти Автомайдану заявляють, що на мітинг на підтримку чинного мера міста Юрія Вілкула організовано звозять працівників місцевих гірничо-збагачувальних комбінатів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Радіо Свобода".

Повідомляється, що у Кривому Розі, на площі біля пам’ятника козакові Рогу, триває мітинг на підтримку чинного міського голови Юрія Вілкула, офіційного оголошеного переможцем виборів мера міста.

За інформацією організаторів акції, участь беруть сотні людей.

Мітинг відбувається під гаслом "За стабільний Кривбас, проти львівських і дніпропетровських рейдерів". Зі сцени перед учасниками зібрання виступив міський голова Юрій Вілкул, а також депутати від "Опозиційного блоку".

За інформацією активістів місцевого Автомайдану, на цей мітинг учасників звезли централізовано автобусами. , Це переважно працівники місцевих гірничо-збагачувальних комбінатів. 

Автомайданівці заявляють, що зафіксували звезення і організували імпровізований "блокпост" на трасі Інгулець – Кривий Ріг, щоб затримувати транспорт з робітниками.

Один із координаторів криворізького автомайдану Максим Демидов заявляє, що декілька автобусів із протестувальниками вдалося розвернути.

Нагадаємо, "Самопоміч" оприлюднила на своєму сайті докази фальсифікацій на користь Вілкула у Кривому Розі.