Вілл Сміт хотів зробити "Джанго вільний" фільмом про кохання

Вілл Сміт уперше пояснив, чому йому не дісталася головна роль у "Джанго вільний", попередньому творінні Квентіна Тарантіно, у результаті роль виконав Джеймі Фокс, хоча першим кандидатом на це місце був саме Сміт

Вілл Сміт уперше пояснив, чому йому не дісталася головна роль у "Джанго вільному", попередньому творінні Квентіна Тарантіно, у результаті роль виконав Джеймі Фокс, хоча першим кандидатом на це місце був саме Сміт.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Screen Rant.

За словами зірки блокбастеру "Люди в чорному", він довго обговорював свою участь у стрічці Тарантіно. "Як на мене — це ідеальна історія: чоловік починає вбивати кривдників аби звільнити свою дружину з рабства. Проте у самій картині ми побачили дещо інше", - розповів Сміт.

Актор відзначив, що розцінював цей фільм як любовну історію. А режисер від початку роботи над картиною наповнював її жорстокістю і перестрілками. "Але я не погоджувався з таким розвитком сюжету, адже жорстокість породжує жорстокість... Мабуть саме через це і повторюються такі страшні події, як нещодавно у Парижі", - сказав Сміт.

У результаті "Джанго вільний" було відзначено двома "Оскарами" за сценарій і роль другого плану.