З "Металурга" втекли два футболісти

Запорізький клуб покинули півзахисники Валеріане Гвілія та Ігор Жураховський - за обопільною згодою сторін

Запорізький клуб покинули півзахисники Валеріане Гвілія та Ігор Жураховський - за обопільною згодою сторін.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт "Металургу".

Гвілія виступав за команди клубу з 2012 року. У юніорському колективі "Металурга" півзахисник провів 15 ігор, забив 4 м'ячі. За молодіжну команду Вако зіграв 41 гру, забив 8 м'ячів. У складі першої команди "Металурга" Гвілія дебютував 15 серпня 2014 в домашньому матчі проти "Дніпра". З тих пір уродженець грузинського Зугдіді провів за основний склад 29 ігор, в яких забив 1 гол. У низці матчів молодіжної та першої команд клубу Гвілія виходив на поле з капітанською пов'язкою. Саме в статусі гравця "Металурга" півзахисник дебютував у складі молодіжної збірної України.

Жураховський виступав за металургські команди з 2013 року. За колектив дублерів Ігор провів 13 матчів, забив 1 гол. Дебют півзахисника в першій команді клубу відбувся 11 травня 2014 у виїзному поєдинку проти донецького "Металурга" (2:0). З тих пір Жураховський провів за основний склад 38 ігор, в яких забив 2 голи.

Як уже повідомлялося, головний тренер "Металурга" Анатолій Чанцев заявив, що в клубі з 30 листопада розпочнуться звільнення.

Пізніше було повідомлення, що відомий бізнесмен Костянтин Григоришин розглядає варіант купити клуб.

Зазначимо, після 14-ти матчів української Прем'єр-ліги "Металург" З має 3 очки і посідає останнє - 14 - місце в турнірній таблиці.