Через теракти матч Ліги Європи відбудеться без глядачів

Матч групового етапу футбольної Ліги Європи, в якому бельгійський "Брюгге" в четвер прийме італійський "Наполі", відбудеться за порожніх трибунах з міркувань безпеки

Матч групового етапу футбольної Ліги Європи, в якому бельгійський "Брюгге" в четвер прийме італійський "Наполі", відбудеться за порожніх трибунах з міркувань безпеки.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Р-Спорт".

Бельгійський координаційний центр з аналізу загроз (OCAM) 16 листопада підвищив рівень терористичної тривоги з другого на третій, кваліфікувавши її як "можливу і ймовірну" . Четвертий - максимальний - рівень загрози був встановлений в Брюсселі в суботу.

У минулі вихідні з міркувань безпеки був скасований матч 16-го туру чемпіонату Бельгії "Локерен" - "Андерлехт".

Як уже повідомлялося, 13 листопада  серія терактів сталася  в Парижі. У концертному залі "Батаклан" невідомі захопили заручників. Атаки також були скоєні на бульварах Шарон і Вольтер, на вулиці Фонтен-о-Руа і на вулиці Алібером. У столичному передмісті Сен-Дені біля стадіону "Стад де Франс", де тривав футбольний матч між збірними Франції та Німеччини, прогриміли вибухи. Внаслідок нападів терористів загинули 129 людей, ще близько 350 постраждали.

Пізніше через загрозу терористичної атаки скасували товариські матчіміж збірними Бельгії та Іспанії (у Брюсселі) та Німеччини і Нідерландів (у Ганновері).