Крим будуватиме відносини з Туреччиною за вказівкою Москви, - "глава" Держради півострова

Глава окупаційної Держради Криму Володимир Константинов заявляє, що після інциденту з російським літаком у Туреччині Крим вибудовуватиме відносини з цією країною за вказівкою з Москви

Глава окупаційної Держради Криму Володимир Константинов заявляє, що після інциденту з російським літаком у Туреччині Крим вибудовуватиме відносини з цією країною за вказівкою з Москви.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на його Facebook.

"Що стосується будь-яких взаємин Криму з регіонами Турецької Республіки, вони будуть здійснюватися в чіткій відповідності до вказівок федерального центру", - написав Константинов.

Він закликав кримчан не їздити до Туреччини.

"Це небезпечно, а в цілому - морально неправильно. Сьогодні нічого там робити. Це абсолютно не та країна, в якій нам слід відпочивати, її представники вбивають наших співгромадян і сприяють тероризму. Як сказав наш президент, "завдають удару в спину", - зазначив він.

 

Раніше повідомлялося, що "глава" Криму Сергій Аксьонов заявив, що республіка перериває усі зв’язки, у тому числі поромні, і ділові з Туреччиною. А також те, що усі найбільші туристичні агенції Росії призупинили продаж турів до Туреччини після рекомендації Ростуризму.

Міноборони Росії підтвердило збиття Туреччиною російського винищувача.

Представники турецької влади заявляють, що збиття літака не було спрямоване проти жодної конкретної країни, а мало лише оборонити турецькі території.