"Спікер" Криму вже називає українську владу "терористами"

Голова так званої Державної Ради Республіки Крим Володимир Константинов різко засудив енергетичну блокаду окупованої території України, назвавши ініціаторів цих дій "терористами".

Таку думку Константинов висловив на засіданні "Ради міністрів" Криму, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Новости Крыма".

Він вважає, що "повним спотворенням ситуації" є спроба представити окремих людей кримськотатарської національності в Україні головними винуватцями енергетичної блокади АРК.

"Це все регулюється офіційною владою, вони це диригують, смикають за ниточки, намагаються зіштовхнути лобами російських і кримських татар на півострові", - заявив Константинов.

Окрім цього Константинов, який за часів Януковича очолював Верховну Раду Криму, вважає нову владу нелегітимною, так як вона сформувалась внаслідок "державного перевороту".

Спікер окупованого парламенту Криму вважає, що світова громадська думка змінюється у бік більш жорсткого ставлення до тероризму і те, що трапилось на півострові – це "в чистому вигляді тероризм з усіма витікаючими наслідками для тих, хто до цього причетний".

Константинов додав, що свою оцінку терористичних дій "кримські депутати" дадуть на найближчому пленарному засіданні сьогодні.