"Сяючі труси Санти" спричинили скандал в англійському містечку

В англійському містечку Тівертон місцева влада вивісила на головній вулиці різдвяні вогні, які критики вже прозвали величезними сяючими трусами

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на ВВС.

Комітет з відзначення Різдва Тівертон в графстві Девон вибрав саме ці вуличні прикраси, так як членам комітету сподобалася їхня форма. Але після того як лампочки, розвішані над головною вулицею, ввімкнули, місцеві жителі помітили, що вони надзвичайно схожі на святкові труси, що висять на мотузці для білизни.

"Це блискучі труси Діда Мороза, і вони просто чудові. Ми вибрали саме ці декорації, тому що вони добре виглядають, і нам сподобалася їхня форма. Потім люди почали говорити, що вони схожі на труси. Вони дуже добре виглядають і привертають увагу, як і повинно бути", - говорить голова комітету Су Гріггс.

Вона наголосила, що різдвяні прикраси обійшлися міській владі в 15 тис. фунтів стерлінгів ( $22,5 тис.), і що вони будуть вивішуватися до Різдва протягом найближчих трьох років.

У соціальних мережах йдуть бурхливі дебати. Одні кажуть, що різдвяні "труси" виглядають чудово, інші скептично зауважують, що це краще, ніж зовсім нічого.

Фото: ВВС