У Росії напали на офіс турецької компанії

Увечері 24 листопада в російському місті Ульяновськ стався напад на офіс пивоварної компанії Efes Rus, яка належить турецькій Anadolu Efes

Увечері 24 листопада в російському місті Ульяновську стався напад на офіс пивоварної компанії Efes Rus, яка належить турецькій Anadolu Efes.

Про це повідомляють місцеві видання, передає Еспресо.TV з посиланням на "Дождь".

Учасники нападу приїхали до офісу Efes Rus на декількох автомобілях, після чого зірвали прапор Туреччини і почали ламати двері в будівлю.

За попередньою інформацією, турецький прапор замінили російським, після чого прапор Туреччини закидали яйцями. Також на асфальті перед воротами заводу з'явилися образи на адресу президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.

Фото: Instagram mix_fed

Серед нападників був активіст ульяновського відділення КПРФ Денис Горєлов. У своєму Twitter Горєлов пише, що партія не організовувала акцію, "це позиція цивільних людей".

Фото: Twitter @GorelovDen

Нагадаємо, вранці 24 листопада російський фронтовий бомбардувальник Су-24 був збитий винищувачами F-16 турецьких ВПС. За словами турецьких військових, бомбардувальник кілька разів порушив кордон Туреччини і не реагував на вимоги змінити курс.