До питання відставки міністрів треба підійти конструктивно, - Сидорович

Народний депутат від фракції "Самопоміч" Руслан Сидорович запевняє, що до питання відставки міністрів треба підійти конструктивно і це має відбуватися не так, як в минулі роки

Про це він заявив у ефірі програми "Політклуб Віталія Портникова" на Еспресо.TV.

"Давайте ми подивимося спочатку, кого ми повинні відправляти у відставку. Це має носити не такий характер, як в нас відбувалося свого часу. А повинно відбуватися у вигляді звіту міністра з постановками конкретних запитань, щоб кожен отримав фахову відповідь на поставлене запитання. І щоб як парламентарі, так і український народ, чітко розуміли чому приймається рішення по тому чи іншому міністру. Чому він залишається, або відправляєтеся у відставку", - заявив Сидорович.

Він зауважив, що парламентарі за два тижні підійдуть до такого питання, як призначення міністрів на вакантні посади.

Нагадаємо, на екрани телебачення, в ефір Еспресо.TV, повернулася програма "Політклуб Віталія Портникова". Сьогодні, 27 листопада, новий старт проекту. Тема програми: "Рік парламентської коаліції". Гостям студії стали лідери парламентських фракцій. Оцінювали ж плюси та мінуси в роботі депутатів члени клубу - відомі соціологи, політологи, журналісти, блогери та активісти.